درسال ۱۳۷۳ اداره آمار و خدمات ماشینی با رویکرد تأمین و پشتیبانی نیازهای سخت افزاری و نرم افزاری دانشگاه شکل گرفت.
این اداره در سال ۱۳۸۲ به مدیریت فناوری اطلاعات تغییر نام یافت و در این سال کلیه نیروهای متخصص و کارشناسان مرتبط در سایر واحدهای تابعه دانشگاه در حوزه ستادی، مستقر شدند.
از آن پس، فعالیت های این مدیریت حول چهار محور اصلی سخت افزار، نرم افزار، شبکه و اطلاعات تفکیک شدند.
بخش سخت افزار متولی تأمین و کنترل کلیه سخت افزارهای مورد نیاز دانشگاه در سطح استان، بخش نرم افزار متولی تأمین ونظارت بر کلیه نیازهای نرم افزاری دانشگاه در سطح استان، بخش شبکه متولی ایجاد، توسعه و نگهداری بستر شبکه ای دانشگاه در سطح استان و بخش اطلاعات شامل تأمین و توسعه نیازهای اطلاعاتی دانشگاه در سطح استان بوده اند. درسال ۱۳۸۶ اداره مخابرات با این مدیریت ادغام گردید و نام این مدیریت به مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات تغییر یافت.
هم اکنون این مدیریت از سه اداره و چهار واحد تشکیل شده است. این ادارات شامل اداره آمار، اداره زیرساخت و اداره نرم افزار می باشند.
اداره زیر ساخت خود شامل واحدهای شبکه، مخابرات، سخت افزار و اینترنت می باشد. اداره نرم افزار شامل واحدهای نرم افزار، وب سایت، اتوماسیون اداری و واحد GIS می باشد. واحدهای این مدیریت شامل واحد دیتا سنتر، واحد تحقیق و توسعه، واحد شبکه رابطین می باشد. هر اداره شامل یک رئیس و تعدادی کارشناس متخصص امور محوله می باشد. هر واحد شامل یک مسئول و تعدادی کارشناس متخصص در زمینه امور محوله می باشد.

مدیران:

مهندس محمدباقر اسلامی پور
کارشناس ارشد
مدیر کل امور فرابری داده ها در دانشگاه علوم پزشکی شیراز (۱۳۷۳ - ۱۳۸۲)

دکتر سید جلیل معصومی
متخصص تغذیه بالینی
عضو هیأت علمی واستادیار دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مدیر آمار و فناوری اطلاعات (۱۳۸۲ - ۱۳۸۶)

دکتر سید هدایت الله فقیه
دکترای عمومی پزشکی
مدیر آمار و فناوری اطلاعات (۱۳۸۶ - 1401)

مهندس معین حق دل